Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

24.04.2024

ОЩЕ ЧЕТИРИ ДВОЙКИ ЩЕ БЪДАТ ПОДПОМОГНАТИ ОТ ОБЩИНАТА ЗА ИН ВИТРО ПРОЦЕДУРИ



ОЩЕ ЧЕТИРИ ДВОЙКИ ЩЕ БЪДАТ ПОДПОМОГНАТИ ОТ ОБЩИНАТА ЗА ИН ВИТРО ПРОЦЕДУРИ
От началото на месец февруари Община Севлиево обяви прием на документи за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми. Срокът за прием на заявления е отворен, като такива ще се приемат до изчерпване на финансовия ресурс, определен за тази бюджетна година.
От началото на март в деловодството на Общината са подадени общо 4 заявления от двойки, съгласно Правилника за финансово подпомагане на изследвания и процедури, свързани с асистирана репродукция за семейства и лица с репродуктивни проблеми, живеещи на семейни начала на територията на Община Севлиево.
Документацията, която са представили всички заявители, съответства на изискванията и не са налице основания за отказ, в резултат на което комисията с председател д-р Сюзан Месру Садъкова-Томева, одобри кандидатурите на четирите двойки, а днес и Общински съвет - Севлиево гласува за подпомагането им.
Съгласно правилника, сумата, която ще се изплати е в размер на 2000 лв. - за двойки подали документи за първи път и по 1500 лв. за всяка двойка, кандидатствала за всеки следващ път.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi