Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

24.01.2023

Община Севлиево отпусна 190 000 лв. допълнителна субсидия за полугодието на спортните клубовеОбщина Севлиево отпусна 190 000 лв. допълнителна субсидия за полугодието на спортните клубове
Всяка година Община Севлиево подпомага финансово спортните клубове с цел увеличаване броя на активно ангажираните със спорт, подобряване условията за подготовка и изява на спортистите, а също и стимулиране постигането на по-добри резултати.
Във връзка с организацията и провеждането на спортно-състезателната и тренировъчна дейност на лицензираните спортни клубове на територията на общината, както и по повод участие на спортистите в местни, републикански и международни турнири, необходимото финансиране за първото полугодие на тази година е в размер на 190 000 лв.
За подпомагане на проектен принцип на дейността на спортните клубове, които са лицензирани на територията на общината и регистрирани като юридически лица с нестопанска цел се отпускат 50 000 лв., за „Футболен клуб Севлиево“ – 80 000 лв. Детско-юношеската школа по футбол към „Футболен клуб Севлиево“ ще получи финансиране в размер на 10 000 лв., а Футболен клуб „Севлиево Лейдис“ – 15 000 лв. За Спортен клуб по волейбол „Раковски - 1964“ – гр. Севлиево са предвидени 35 000 лв. Останалите спортни клубове ще кандидатстват на проектен принцип, в зависимост от нуждите си.
Предложението бе одобрено на днешната редовна сесия на Общинския съвет.

 


« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi