Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

28.12.2022

Зам.-кметът Невена Тодорова връчи наградите на „треньори с принос за популяризиране на спорта за ‘2022“



Зам.-кметът Невена Тодорова връчи наградите на „треньори с принос за популяризиране на спорта за ‘2022“
Стефан Ганчев – треньорът на Волейболен клуб „Раковски-1964”. Стефан Ганчев е треньор на „Раковски” от 2010 г., от 2016 г. до сега е и помощник-треньор в младежкия национален отбор. Тази година печели две трети места от Европейски първенства с националните тимове до 19 и 21 г., Балкански и вицебалкански шампион и едно второ място на Младежкия олимпийски фестивал. Завършил е Националната спортна академия „Васил Левски”.
 
Даниел Въгленов – наставникът на СК по кик бокс „Муайтай-файт“. Въгленов е роден през 1987 г. в Севлиево. Започва да се занимава със спорт през 1994-та. През 2003-та започва да се занимава с кикбокс и има 5-годишна състезателна кариера. Медалист е от републикански първенства в стилове Фулконтакт, лоукик, К1 и Муайтай. Завършва Националната Спортна Академия със специалност „Треньор по кикбокс“. От 2014 г. е Председател и старши треньор на СК по кик бокс „Муайтай-файт“. Упоритият труд дава своите резултати. Тази година двама негови състезатели са в състава на националния отбор за световния шампионат. И какво представяне на Емануел Огнянов – световен шампион за юноши мл. Възраст, а Петър Вълев е пети в своята категория.
 
 
В категория „ПРИНОС ЗА РАЗВИТИЕ НА СПОРТА В ГРАД СЕВЛИЕВО“ приз за Мартин Дойчев – директорът на Детско-юношеската школа по футбол към ФК „Севлиево”. Мартин Дойчев пристига в Севлиево на 28- годишна възраст през 1998-а. Преди това е юноша на „Локомотив” София. Играе за мъжкия отбор на „Видима Раковски”. От 1999 г. е треньор във „Видима Раковски” на различни футболни формации, три пъти е бил старши треньор на мъжкия отбор, като единия от случаите в Б републиканска футболна група. Притежава „А“ лиценз. В момента е директор на школата на ФК „Севлиево”, и треньор на два набора от детско-юношеската школа. Обичан и уважаван, както от своите колеги, така и от всички свои възпитаници.
 
Наградата за „ПРОСПЕРИРАЩ СПОРТЕН КЛУБ“ отиде при СК по кик бокс „Муайтай-файт“, с председател Даниел Въгленов. Клубът е основан през 2008-а като наследник на предшествалите го два спортни клуба „Аякс“ и „БГ Екстрийм“. Основан е от Станислав Стоянов, който е и старши треньор до август 2014 г. От тогава до сега се ръководи от Даниел Въгленов. През сравнително кратката си история клубът успява да излъчи множество републикански шампиони. През последните 2 години клубът участва и в международни състезания, като през 2022-а за първи път в историята има двама национални състезатели, един от които успява да извоюва историческата първа за клуба световна титла.
А ето кои са отличените ИЗЯВЕНИ СПОРТИСТИ И ТРЕНЬОРИ ОТ СЕВЛИЕВСКИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
Стефан Василев от СК по моделизъм „Икар 2010“. Стефан Василев регистрира спортен клуб по моделизъм през 2010 г., но не прекратява своята спортна кариера, а успява да съчетае и организационната, и треньорската, и спортно-състезателната дейност. И като се има в предвид факта, че при ракетомоделизма състезателят сам изготвя своя модел, съобразява го с конкретните условия на състезанието, човек недоумява от къде намира време за всичко това. Но резултатите са безброй медали от световни, европейски и национални първенства.
 
Тодор Тодоров от СК по карате "Киокушинкай". Тодор Тодоров стъпва на татамито, тогава, когато не можеше да се говори за татами, а си беше цимент. Болката не го пречупва и Тодор продължава да попива под вещото ръководството на строгия шихан Тихомир Тотев. Следват първи битки, успехи и колебания. Но постоянството дава резултат и през 2018 г. Тодор Тодоров става републикански шампион за мъже в този тежък фул контакт спорт. Следва Европейско първенство през същата година и участие на Световното първенство в Япония през 2019-та. Понастоящем е помощник-треньор и се подготвя за Европейското през 2023 година.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi