Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

14.12.2022

Добротворци от Севлиево получиха награди за добри дела



Добротворци от Севлиево получиха награди за добри дела
Кметът д-р Иван Иванов лично връчи призове по време на официалната церемония
Отличията „Добротворец за 2022 година“ са за младежко и гражданско доброволчество, а началото на церемонията бе поставено със стихотворението „Песен за доброто“ от Недялко Йорданов в изпълнение на Денислав Богданов.
 
Номинираните в различните категории са: Таня Лазарова от ПГ „Марин Попов“ в категория „Най-активен доброволец в училище – родител“; Венера Минева от СУ „Васил Левски“, Алев Мехмедова от ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“, Валентин Хесапчиев от Интеракт клуб в категория „Най-активен доброволец в училище - ученик“; Ивайло Асенов от СУ „Васил Левски“, Денислава Нанкова от ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“, Йоана Симеонова от Интеракт клуб в категория „Екология и здраве“. В категория „Подкрепа на общността и благотворителност“ наградата отиде при Пресияна Ганева от СУ „Васил Левски“ и Яна Филева от Интеракт клуб, а за „Младежки дейности и инициативи за свободното време“ - Виктория Панайотова от Интеракт клуб и Стефани Христова . Денислав Богданов от ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“ и Стефани Христова от Интеракт клуб бяха наградени за добри дела в „Култура и творчески дейности“; Александра Сашева от Интеракт клуб - в категория „Най-млад доброволец“; Николай Недев от Интеракт клуб в категория „Доброволец ветеран“, младежко доброволчество; 10 б клас от ПГ „Марин Попов“ за инициативата „Един за всички, всички за един“, Ротари клуб за „Класна стая на открито“ в ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“ и „Мартенски базар“ на Интеракт клуб в категория „Инициатива“; Галя Христова от НЧ „Развитие-1870“ и „Гражданско сдружение за Севлиево“ - в категория „Култура и творчески дейности“ (гражданско доброволчество); Даниела Йорданова - в категория „Екология и здраве“ (гражданско доброволчество).
 
В категория „Организация“ бяха отличени Бизнессдружение “Севлиево XXI век”, „Гражданско сдружение за Севлиево“ и „Ротари клуб“; в категория „Доброволец ветеран“ за гражданско доброволчество - Светлана Георгиева и Атанас Христов от Планинска спасителна служба – отряд Севлиево.
Всички номинирани получиха диплом и екологичен подаръчен комплект „Добротворец 2022“, с пожелание да продължават с добрите дела.
 
В отделните категории плакет получиха: Таня Лазарова, Венера Минева, Алев Мехмедова, Денислава Нанкова, Пресияна Ганева, Денислав Богданов, Александра Сашева, Николай Недев, 10 б – „Един за всички, всички за един“, Галя Христова, Даниела Йорданова, Атанас Христов, Бизнессдружение “Севлиево XXI век“, „Гражданско сдружение за Севлиево“и Ротари клуб Севлиево.
 
Призовете в категорията „Организации“ бяха връчени от кмета на общината д-р Иван Иванов и получени - за „Бизнессдружение “Севлиево XXI век” от Данаил Лалев, за „Гражданско сдружение за Севлиево“ от Светла Георгиева и Даниела Христова - президент на Ротари клуб.
 
В останалите категории отличията бяха връчени от доброволци на „Младежка зона“ – Севлиево, инж. Красимира Йорданова – зам.-кмет, Ирена Камбурова – началник отдел „КТМС“, Силвия Начева – гл.експерт „Младежки дейности“ и Ивайло Лалев – младежки медиатор.
 
В церемонията с музикална програма взеха участие възпитаниците от школата на Николай Михайлов към ЦПЛР - Детски комплекс „Йовко Йовков“: Любослав, Петя и Александър с изпълнения на класическа китара - „Ода на радостта“ и „Тиха нощ“. Песента на Милена „Истина“ изпълни Стефани в съпровод на китара от Николай. С „Клетва“ на “Щурците“ поздрав отправи Павел в съпровод на китара от Николай и на кахон - малкия Вокил.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi