Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

27.10.2022

Койна Русева и Асен Блатечки идват в Севлиево с "Умопомрачение"Койна Русева и Асен Блатечки идват в Севлиево с "Умопомрачение"
Изпадали ли сте в "Умопомрачение"? Най-новата комедия на театрална къща "Вива Арте" представя точно този аспект от човешката психология. И го прави елегантно, дръзко и с много смях.
На 2 ноември 2022 г. от 19:00 часа в Дом на културата „Мара Белчева“ гостуват: АСЕН БЛАТЕЧКИ, КОЙНА РУСЕВА, СТЕФАН ИВАНОВ, НИКОЛ КАРАБИНОВА, НИКОЛА ПАРАШКЕВОВ с комедията „Умопомрачение“.
 
Това е пиеса за мъжете, които се опитват да разберат жените и никога не успяват. За някои тя може да се окаже „твърде правдоподобна, за да е смешна”. Пълнокръвните образи и остроумните закачки превръщат „Умопомрачение” в брилянтна комедия за живота на един мъж, който сякаш притежава всичко, но накрая цялото му съществуване се преобръща на 180 градуса.
 
Режисьорът Борислав Чакринов превежда силния актьорски състав през тази забавна комедия на обратите, създавайки един свеж спектакъл, който кара публиката да се залива от смях, но и да се замисли за превратностите на живота. Умело написаният текст е дело на награждавания американски писател Сам Бобрик, който е автор на над 30 театрални пиеси и е успешен сценарист на популярни телевизионни сериали като „Омагьосване”, „Семейство Флинстоун”, „Умирай умно”, „Шоуто на Анди Грифит” и др.
 
Без да искаме да разкриваме интригата, мъжете ще понаучат едно-две неща по трудния начин, но дамите със сигурност ще заобичат „Умопомрачение”.
 
Продължителност: 1 ч. 30 мин.
Очакваме ви в залата, за да си подарим заедно едно по-различно изживяване.
Автор: САМ БОБРИК
Постановка: БОРИСЛАВ ЧАКРИНОВ
Художник на плаката: НЕДА МАЛЧЕВА
Фотограф: ИГНАТ ДЯВОЛОВ
 
БИЛЕТИ: 16 и 18 лв.
КАСА: Дом на културата "Мара Белчева" - служебен вход - 0894 060 680
Работно време каса: 11:00 - 13:30 и 16:00 до 18:00 часа
РЕЗЕРВАЦИИ: 0894 060 680, 0898 293 951

 


« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi