Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

24.10.2022

10-метров стенопис на Васил Левски украси дворана едноименното основни училище в село Шумата10-метров стенопис на Васил Левски украси дворана едноименното основни училище в село Шумата
Кметът на Община Севлиево преряза лентата и поздрави присъстващите
 
„И не забравяйте – Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме“. Тези паметни думи, изречени от Васил Левски, заедно с неговия портрет, са изрисувани на 10-метрова стена на сграда в двора на училището в севлиевското село Шумата.
 
Проектът, изпълнен от Мария Матовска и Иван Монев, е поредната реализирана мечта на екипа на училището, който е горд с увековечения образ на патрона на своя патрон.
 
Кметът д-р Иван Иванов преряза лентата по време на официалната церемония по откриването на стенописа и поздрави всички присъстващи. Учебното заведение получи заслужени адмирации за успехите си по отношение на обхващане на учениците в учебния процес. Като едно от успешните училища в Севлиевска община ОУ „ Васил Левски“ в село Шумата бе избрано за домакин по националната програма „Заедно за всяко дете“ 2022 г., припомни кметът и благодари за споделените отлични резултати.
 
Д-р Иванов поздрави учителския колектив за усилията и професионализма им при обучението на учениците. Добрите практики бяха презентирани след церемонията в една от класните стаи пред експерти и педагози.
 
На церемонията присъстваха още областният управител на Габрово Кристина Сидорова, Георги Маринов от РИО - Габрово и директорите на всички училища в общината.

 


« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi