Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

06.11.2020

ЗАРАДИ COVID - ЗЕЛЕН КОРИДОР ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ И СЪКРАТЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА ЗАВЕДЕНИЯ И ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИЗАРАДИ COVID - ЗЕЛЕН КОРИДОР ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ И СЪКРАТЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА ЗАВЕДЕНИЯ И ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ

Във връзка с нарастващата заболеваемост в Област Габрово и отчетените нива на разпространение на COVID-19 към днешна дата, а именно - над 440 заболели на 100 000 души население в областта, с цел овладяване развитието на епидемичната ситуация, със заповед на РЗИ - Габрово се въвеждат временни противоепидемични мерки на територията на областта от 7 до 30 ноември 2020 г. включително или до изричното им отменяне.

Преустановяват се посещенията след 22:30 часа в заведения за организирано хранене, ресторанти, заведения за бързо обслужване, консумация на алкохол и сладкарски изделия, питейни заведения, временни обекти за обществено хранене. 

В търговските обекти (магазини, хранителни вериги, аптеки и др.) се преустановява посещението на лица до 60-годишна възраст във времеви диапазон от 8:30 до 10:30 часа. Препоръчва се лицата над 60 години да се възползват от възможността да посещават обектите в посочения времеви диапазон. 

 

   Дата на качване: 06.11.2020

« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi