Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

05.08.2020

ДЕТСКА ГРАДИНА “СЛЪНЦЕ” ВЪЗОБНОВЯВА ДЕЙНОСТТА СИ В ПОНЕДЕЛНИКДЕТСКА ГРАДИНА “СЛЪНЦЕ” ВЪЗОБНОВЯВА ДЕЙНОСТТА СИ В ПОНЕДЕЛНИК
Броят на заболелите в общината продължава да расте
От 10 август 2020 г. се възстановява дейността в основната сграда на ДГ „Слънце“ в Севлиево, след като резултатите от PCR-тестовете на карантинираните деца и персонал се оказаха отрицателни.Ръководството на детската градина е предприело действия за повторна основна дезинфекция на сградата.Дейността на детското заведение е организирана съгласно Указанията на министъра на образованието за работа на детските градини в условията на удължената до 31 август 2020 г. извънредна епидемична обстановка и прилагане на задължителните противоепидемични мерки.Към днешна дата с положителни тестове за SARS-Cov-2 са 71 севлиевци. От тях 43 са на домашно лечение, 13 са в болница, 14 са излекувани, а един човек е починал. Карантинираните са общо 172 души.
Кризисният щаб в Община Севлиево апелира към стриктно спазване на противоепидемичните мерки с цел предотвратяване разпространението на заразата.

 


« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi