Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

18.03.2020

OЩЕ ПО-СТРОГИ МЕРКИ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КОРОНАВИРУСА ВЛИЗАТ В СИЛА В ОБЩИНА СЕВЛИЕВО   OЩЕ ПО-СТРОГИ МЕРКИ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КОРОНАВИРУСА ВЛИЗАТ В СИЛА В ОБЩИНА СЕВЛИЕВО    
OЩЕ ПО-СТРОГИ МЕРКИ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КОРОНАВИРУСА ВЛИЗАТ В СИЛА В ОБЩИНА СЕВЛИЕВО    

  

Кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов издаде заповед, с която се въвеждат допълнителни мерки на територията на общината, целящи ограничаване на разпространението на коронавируса.

Преустановява се достъпът на гражданите до детските и спортните площадки, разположени в паркове и междублокови пространства, в това число и дворните пространства на детските и учебни заведения на територията на общината. Забранява се също допускането и събирането на повече от две възрастни лица, както в обекти на закрито, така и на открити обществени места.

Вече няма да се допуска посещението и събирането на граждани на открити обществени места (паркове, градинки, междублокови пространства и др.). Въвежда се и временно редуциране на курсовете на автобусните линии в общината, както и има нови разписания на междуградските автобусни линии.

Всички водачи на автобуси, извършващи транспортни услуги по общинска, областна или републиканска транспортна схема, таксиметрови превози, извършващи транспортни услуги за граждани, както и ведомствен транспорт за работници и служители във фирмите са длъжни да прилагат стриктно изискванията за дезинфекция и използването на лични предпазни средства.

Контролът по заповедта е отговорност на кмета на Община Севлиево д-р Иван Иванов, заместник-кметове на общината, Общинския инспекторат, Районно управление – Севлиево, кметове, кметски наместници

КРИЗИСНИЯТ ЩАБ УМОЛЯВА ГРАЖДАНИТЕ ДА ПРЕДПРИЕМАТ СОЦИАЛНА ДИСТАНЦИЯ И ДА СИ ОСТАНАТ У ДОМА!

В СЛУЧАЙ НА ИЗЛИЗАНЕ НАВЪН - ВСИЧКИ ДА БЪДАТ С ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА И СТРИКТНО ДА СПАЗВАТ УКАЗАНИЯТА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ!

ТЕЛЕФОН ЗА СИГНАЛИ: 0675 396 112

 

  ЗАПОВЕД № 0227 / 18.03.2020г. - КМЕТА НА ОБЩИНА СЕВЛИЕВО Дата на качване: 19.03.2020

« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi