Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

08.08.2013

Направиха първа копка на водния цикъл в Севлиево



Кметът на Севлиево д-р Иван Иванов, представителят на управляващия орган  на ОПОС - Спиридон Александров и управителят на ДЗЗД «Воден цикъл 2013» Николина Добрилова направиха днес първа копка по проект „Инвестиционен проект за рехабилитация и разширение на водопроводна и канализационна мрежа на град Севлиево” .

С това реално се постави началото на строителните дейности по проекта, който е на обща стойност 18 890 193,03 лв., от които 14 606 582,04 лв. от Кохезионния фонд на Европейския съюз и 3 651 645,51 лв. национално съфинансиране от държавния бюджет на Република България и 631 965,48 лв. съфинансиране от Община Севлиево. Церемонията се проведе на кръстовището между улиците „Хан Аспарух“ и „Опълченска“.

Тук сме, за да направим първата стъпка към решаването на водния проблем в Севлиево и да дадем старт на един значим за нас европейски проект. Проектът предвижда да се реконструира и доизгради канализационната мрежа на града с обща дължина 16 355 м., както и да се реконструира водопроводната мрежа с обща дължина 5377 м. С това ще се подобри значително качеството на живот за севлиевци и ще се сведат до минимум загубите на вода, каза д-р Иван Иванов.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi