Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

23.03.2024

ПО 24 ТОЧКИ В ДНЕВНИЯ РЕД ЗАСЕДАВА ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ НА 26 МАРТ



ПО 24 ТОЧКИ В ДНЕВНИЯ РЕД ЗАСЕДАВА ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ НА 26 МАРТ
Сред точките е обсъждане на данни за незаконна площадка за отпадъци в земеделска територия в землището на град Севлиево, местност „Скъсаното“
Отчет за състоянието, управлението и разпореждането с общинска собственост на Община Севлиево на Отчет на Програма за развитие на туризма в община Севлиево през 2023 г. са сред предложенията за това заседание на Общински съвет - Севлиево.
Сред точките са още: Приемане на годишен план за ползване на дървесина в горски територии – общинска собственост за 2024 г., Правилник за организацията и работата на Общински солидарен фонд за подпомагане лечението на граждани от Община Севлиево, а също и изменение на Правила за настаняване на лица, желаещи да ползват услугите на „Регионален хоспис“ ЕООД – стационар гр.Дряново с финансовата подкрепа на Община Севлиево.
Програмата за закрила на детето в Община Севлиево за 2024 година също е сред точките в дневния ред за това заседание, а също и даване на съгласие за изменение контура на улица в СО „Хоталич“. Общинските съветници ще вземат решение и за одобряване на Годишен доклад за наблюдение на изпълнението на План за интегрирано развитие на община Севлиево за периода 2021-2027 г. за 2023 година; за кандидатстване на Община Севлиево за безвъзмездна финансова помощ по Национален план за възстановяване и устойчивост, Компонент 4 „Нисковъглеродна икономика“, инвестиция C4.I3 „Подкрепа за енергийно ефективни системи за улично осветление“, както и за изменение и допълнение на Наредба №1 за обществения ред в община Севлиево, приета с Решение №16 / 25.07.2000 г. с Протокол №13
Ще се търси съгласието на общинските съветници и за даване разрешение за изработване на Подробен устройствен план /ПУП/ - /ПП/ - парцеларен план за няколко обекта, а също и за допълване на Програмата за управление и разпореждане с общинска собственост през 2024 г. за няколко имота.
Сред предложенията е и Допълнение на Общински план за младежта за 2024 г., приет с решение № 093 от 29.02.2024 г. на Общински съвет - Севлиево.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi