Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

02.03.2024

"Нежни, тайнствени и гневни" на 5 март от 19:00 ч. в Дом на културата "Мара Белчева"



"Нежни, тайнствени и гневни" на 5 март от 19:00 ч. в Дом на културата "Мара Белчева"
Един от най-талантливите ученици на легендарния Андрей Баташов - Божидар Попчев и 5 емоционални дами гостуват на сцената на ДК "Мара Белчева" със заплетен житейски сюжет, който може да ви помогне да решите собствените си дилеми.
Божидар Попчев, Люба Пашова, Деси Бакърджиева, Таня Кожухарова, Силвия Петкова и Анна-Мария Николаева идват в Севлиево с постановката "НЕЖНИ, ТАЙНСТВЕНИ и ГНЕВНИ" - една продукция на Общински театър "Невена Коканова" - Дупница. Режисьор на спектакъла е Андрей Калудов.
Една необичайна, тайнствена, смешна и заедно с това много сериозна съвременна история.
Когато един мъж изчезне - къде да го търсим?!
Безпокойството на близките поражда усилия да бъде открит, а заедно с това разкрива стаени тайни, неудобни и даже страшни факти за всеки от присъстващите и за този, който го няма. А присъстват пет жени – хубави, интелигентни, търсещи истината за себе си и за любимите си хора. Изглежда, че всеки момент проблемът с тайнственото изчезване ще се разреши, но все нови и нови разкрития заплитат историята, карат героините да правят открития за себе си, за близките и цялото общество. И както се случва всеки ден с всеки от нас, решението как да постъпим е морален избор за постъпките ни, с които или правим щастливи другите, или им причиняваме болка.
В края на краищата - решението е взето, случаят приключен…, но само привидно. Ще започне ли всичко отначало? Може ли едно спасение да се окаже по-голям проблем от опасността?
Отговорът е в душевните перипетии на едни нежни, тайнствени и гневни... ЖЕНИ.
БИЛЕТИ се продават от 12.02.2024 г. от 11:00 до 13:00 часа и от 16:00 - 18:00 часа на касата на Дом на културата "Мара Белчева", служебен вход. За резервации - телефон: 0894 06 06 80, за информация: 0877 37 34 89.
Заповядайте!

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi