Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

28.11.2023

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ИЗБИРА ДНЕС ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛИ И СИТУИРА ПОСТОЯННИТЕ КОМИСИИ



ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ИЗБИРА ДНЕС ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛИ И СИТУИРА ПОСТОЯННИТЕ КОМИСИИ
Общо 13 точки са включени в дневния ред на заседанието

По време на сесията, насрочена за 14:00 часа в зала 300 на Община Севлиево, ще бъдат   разгледани предложения на кмета д-р Иван Иванов и на председателя на Общинския съвет д-р Явор Памукчиев.

Кметът предлага промени в структурата на общинската администрация; вариант за обслужване на жителите в населените места, които не са включени в състава на кметства; определяне пълномощията и възнагражденията на кметските наместници в общината.

По предложение на д-р Иванов ще бъдат определени: представителите на Общинския съвет в Общото събрание на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), в Общото събрание на Регионално сдружение на общините „Централна Стара планина” (РСО „ЦСП”) и в Областния съвет за развитие.

Д-р Памукчиев е внесъл предложения за избиране на заместник председатели на Общински съвет - Севлиево, определяне числеността, избиране на членове и председатели на постоянните комисии в Общинския съвет - Севлиево.

Ще бъде подложено на гласуване и предложение за участие в Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България. Предстои и избиране на представители на община Севлиево в Общото събрание на акционерите и общото събрание на съдружниците на търговските дружества, в които Община Севлиево е акционер или съдружник.

На това заседание трябва да бъде избрана и постоянна комисия при Общински съвет – Севлиево за проверка на декларациите и установяване на несъвместимост по Закона за противодействие на корупцията (ЗПК).

Предстои и откриване на процедура за попълване списъка на кандидатите за съдебни заседатели за Окръжен съд – Габрово и Районен съд – Севлиево (мандат 2024-2028 г.), а също и създаване на Временна комисия за изготвяне на предложения за съдебни заседатели.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi