Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

20.09.2023

Севлиево приема 6-ия кръг на мотокрос шампионата ни този уикенд



Севлиево приема 6-ия кръг на мотокрос шампионата ни този уикенд
В края на седмицата мотполигон „Горна Росица“ край Севлиево ще е домакин на стартовете от 6-ия кръг на Републиканския ни шампионат по мотокрос. „Grand prix Севлиево“ е третото поред мотокрос състезание в календара на БФМ след надпреварите в Кортен и Перник. Сезонът вече е към края си и състезателите нямат право на грешки, ако искат да се поздравят с титлите и медалите в края на годината. Маншовете започват още в събота с надпреварите в класовете МХ, МХS и МХ 50, в неделя, след официалното откриване в 10,30 са останалите стартове.
При най-малките първите три места в класирането са окупирани от „М6 Yamaha рейсинг тийм“ - Радостин Присадов, Георги Георгиев и Калоян Трайков. В МХ 65 води Павел Марков от „Ридо Самоков“, следван от Никола Мутафчиев от „Панчо рейсинг тийм“ и Николай Павлов от „М6 Yamaha рейсинг тийм“. При 85-кубиковите лидер е Георги Гинов от „Мото спорт Варна“, пред Александър Тасев от „Александър моторспорт“ и Калоян Руменов от „Кабаиф МХ рейсинг“.
В МХ 2 Junior Дани Цанков от „М6 Yamaha рейсинг тийм“ е начело в подреждането, Данаил Стефанов от „Ябланица МХ“ е втори, а Цветан Бузин от от „М6 Yamaha рейсинг тийм“ – трети. Цанков води и в МХ 2, пред Николай Малинов от „Киппен МХ рейсинг тийм“ и Радослав Зоков от „АИТ рейсинг тийм“. В МХ 1 Жулиан Георгиев от „Александър моторспорт“ има аванс пред Живко Богданов от „Несебър мото“ и Георги Георгиев от „НСА моторспорт“.
Сериозна е битката и в клас МХ, като при 250-кубиковите начело е Георги Иванов от „Ридо Самоков“, следван от Панчо Панев от „Тийм Масар“ и Тончо Леков от „ Киппен МХ рейсинг тийм“, а при 450-кубиковите - Григор Царев от „Джи ар си моторспорт 2020“, пред Венислав Драгомиров от „М6 Yamaha рейсинг тийм“ и Кольо Карастоянов от „НСА моторспорт“.
При Сеньорите води Веселин Малинов от „Киппен МХ рейсинг тийм“, втори е Кадир Масар от „Тийм Масар“ и Васил Стоянов от „Киппен МХ рейсинг тийм“. При Суперсеньорите класирането е Веселин Маринов от „Бургас мото“ (1), Кольо Ковачев от „Троян моторспорт 01“ (2) и Живко Бонев от „Киппен МХ рейсинг тийм“ (3).
Повече - тук: https://bfm.bg/news/932

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi