Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

21.08.2023

VICTORIA подготвя ново парче за COCA-COLA THE VOICE HAPPY ENERGY TOUR



VICTORIA подготвя ново парче за COCA-COLA THE VOICE HAPPY ENERGY TOUR
Над 70 000 души станаха част от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 и изживяха вълнуващата музикална емоция заедно с любимите си изпълнители, които упорито се подготвят за следващите концерти.
 
След емоционалните участия в турнето, талантливата Victoria обяви, че се наслаждава на заслужена лятна почивка. Тя признава, че добре съчетава отдих с творчество и нейното следващо парче е вече готово.
 
Victoria планира да представи новия си проект за първи път на грандиозния заключителен концерт Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Песента, която предстои да излезе, изпълнителката описва като нещо ново и различно, съчетавайки интересен стил и емоционално послание за себеобичане.
До следващия концерт на 9 септември в Севлиево всеки ще се отдаде на заслужена почивка или време, поведено на работа. Пред чаровната водеща на The Voice Cast Мари-Никол изпълнителите споделиха какво им предстои. Dara сподели, че нейната лятна „ваканция" включва ежедневни тренировки и репетиции на хореографията към всяка песен, която изпълнява на голямата сцена на турнето. Тя допълни, че за нея почивката задължително включва музикални емоции и пътуването й до Италия е било, за да представи новото си парче In My Head.
 
Една от любимите изпълнителки от турнето - Dara Ekimova, сподели, че се чувства заредена с енергия и вдъхновение за нови проекти след грандиозния концерт на The Weeknd в Барселона, който я е вдъхновил за предстоящите и изпълнения на сцената в турнето. Може би феновете на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще са сред първите, които да разберат какво ново предстои да издаде талантливата певица. От своя страна една от най-стилните дами на сцената на турнето, именно Михаела Маринова, зарадва всички музикални фенове с излизането на последния й хит „Само ти". Красивата изпълнителка сподели, че певческото й развитие не почива през лятото и тя усилено работи върху вокалните си навици и умения. Тя допълни, че интензивността се засилва преди всеки концерт, но вокалната подготовка изисква постоянство, което тя следва да спазва.
 
Не на последно място организаторите също коментираха, че за тях лятото е най-вълнуващият период, защото тече старателна и мащабна подготовка за концерта в Севлиево и големия финал в София. Награди, гост-изпълнители, специални ефекти, премиерни проекти са само част от изненадите, които са планирани за 9 и 16 септември. Повече информация за турнето, активностите, ексклузивни кадри и много любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi