Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

17.07.2023

Християн Митев с 3 медала от турнира по плуване „Синьо лято“ в Стара Загора



Християн Митев с 3 медала от  турнира по плуване „Синьо лято“ в Стара Загора
В турнира участваха около 300 деца от 32 плувни клуба. СК "Викинг 2008 - Севлиево" бе представен достойно от 20 състезатели, като за 9 от най-малките състезатели на отбора това беше първо участие в състезание от такъв ранг.
 
Участниците бяха на възраст от 7 до 11 години, разпределени в 4 възрастови групи. Чудесно се представи Християн Митев, стартирал в група А (род. 2011-2012 г.), който с много стойностни резултати спечели 3 бронзови медала в дисциплините 50, 100 и 200 м. св. стил.
Съотборниците му Мартин Ангелов и Павел Петров достигнаха съответно до осмо място в класирането на 100 м. бруст и 7-мо място на 50 м. гръб. Отлични стартове за отбора на Викинг 2008 – Севлиево в група В (род. 2013 г.).
 
Александра Събчева се класира на 5-то място в дисциплината 100 м. бътерфлай, а Ивилина Ножарова е шеста в дисциплината 50 м. гръб. Много добро представяне на щафета 4 х 50 м. св. стил микс група В в състав: Благовест Георгиев, Ивилина Ножарова и Александра Събчева, която се класира на престижното 5-то място.
 
В същата група много добри резултати и развитие показаха Теодор Любомиров и Благовест Георгиев. Поздравления за всички най-малки състезатели на отбора от групи С и D за успешното им участие. При момчетата в дисциплината 50 м. св. стил Чънар Падик се класира на 5-то място, а съотборникът му Калоян Хараланов заслужи 9-то място. При момичетата Мелиса Мюмюнова се класира на 12-то място.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi