Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

20.06.2023

The Voice Happy Energy Tour идва в Севлиево на 9 септември



The Voice Happy Energy Tour идва в Севлиево на 9 септември
Най-емблематичното турне идва с концерт в Севлиево на 9 септември от 18:00 ч. в парк „Казармите“, когато ще събере на една сцена най-успешните и обичани български изпълнители.
На голямата сцена на „Coca‑Cola The Voice Happy Energy Tour“ тази година ще излязат едни от най-успешните и обичани популярни български изпълнители - Криско, DARA, Billy Hlapeto и D3MO, Dara Ekimova, Тorino & Pashata, Михаела Маринова, RDMK, VICTORIA, DENI, DJ MASCOTA & mcP, чийто хитове ще бъдат придружени от завладяващите танци на балет NOVA.
В турнето ще се включат и специални гост-звезди от чужбина – рапърите от Северна Македония 2Bona, които са добре познати на българските фенове с дуетната си песен с Криско „GORILLA“ и хита си от последните месеци „HIENA“.
Много игри, забавления и вълнуващи изненади ще очакват всички подранили фенове още преди началото на всеки един от концертите, част от „Coca‑Cola The Voice Happy Energy Tour”.
Специално за любителите на завладяващите вкусове, които искат да се впуснат в ритъма на музиката в най-свежата компания, Coca‑Cola Original Taste пристига в новa компактна рециклируема опаковка от 300 мл., за да освежава музикалните почитатели по време на концертите.
 

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi