Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

29.05.2023

Общината актуализира променния списък и разчета за финансиране на капиталовите разходи за 2023г.



Общината актуализира променния списък и разчета за финансиране на капиталовите разходи за 2023г.
Заседанието на Общинския съвет е насрочено за утре
Общо 26 точки са включени в дневния ред на редовното заседание на Общинския съвет в Севлиево на 30 май. Освен актуализирането на поименния списък и разчета за финансиране на капиталовите разходи за 2023 г., общинските съветници ще подложат на гласуване още приемането на годишните счетоводни отчети и баланси на търговските дружества с общинско участие на Община Севлиево за 2022 г., а също предоставянето на допълнителна финансова помощ на спортен клуб „Карате Киокушин“ - Севлиево и приемането на Стратегия за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в община Севлиево за периода 2023-2024 г.
Общинските съветници трябва да гласуват и разрешение Община Севлиево да кандидатства с три нови проекта по процедура: BG-RRP-11.011 „Повишаване на енергийната ефективност на социалната инфраструктура за предоставяне на социални услуги, делегирана от държавата дейност”. Те са за услугите „Дневен център за пълнолетни лица с увреждания”; „Център за настаняване от семеен тип за деца”, „Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с психични разстройства” – 1 в село Батошево и „Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с психични разстройства” – 2, село Батошево.
Ще бъде оппределен и начинът на гласуване в Общото събрание на акционерите на „Севлиевогаз 2000” АД - Севлиево и начина на гласуване в Общо събрание на акционерите на МБАЛ „Д-р Тота Венкова” АД - Габрово.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi