Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

05.05.2022

ТАЕКУОНДИСТИТЕ ОБРАХА МЕДАЛИТЕ В ОСПОРВАНИТЕ КАТЕГОРИИ



ТАЕКУОНДИСТИТЕ ОБРАХА МЕДАЛИТЕ В ОСПОРВАНИТЕ КАТЕГОРИИ

Таекуондистите обраха първите места в най-оспорваните категории по време на Национален шампионат. В Държавното първенство по таекуондо ITF в Габрово участие взеха близо 400 състезатели от всички клубове в България във всички възрастови групи – деца, юноши, девойки, мъже, жени и ветерани. В трите дисциплини – форма, самозащита и специална техника, най-добрите бяха селектирани за националния отбор в първата квалификация за участие на Европейското първенство догодина в Римини, Италия.

“Изключително силна конкуренция. Показахме много високо ниво и завоювахме първи места в най-оспорваните категории. Невероятно представяне на отбора. Горд съм с тези деца. Може да съм строг с тях на тренировките, но те доказаха, че са шампиони. Поздравления и за треньорския щаб – Николай Василев, Ивана Йонкова и Цветомир Антонов”, коментира успехите наставникът на клуб “Тервел” Михаил Ботев.

Отборът на момичетата в състав Ферай Ахмедова, Росина Камбурова, Кристияна Тодорова, Преслава Маринова и Моника Генкова бяха категорични и отвяха конкуренцията на форма. На финала победиха отбора на “Тайгър тийм”-Перник. Тимът на девойките също бе най-добър от всички, но дисциплината самозащита. “Виновници” за първото място станаха Ферай Ахмедова, Росина Камбуроваи Юнай Далов.

При децата сини колани момчета и момичета, първо, второ и трето място бяха спечелени от севлиевски представители, при конкуренция от над 15-20 състезатели в категориите. Там първенци станаха Ийвън Даудов и Виктория Стефанова. Отборите на децата и в отделните възрастови категории и колани завоюваха два златни и един бронзов медали.
Играещият треньор на клуба Николай Василев отново стана шампион в досциплината форма 1 дан при мъжете. Първи при черните колани 1 дан юноши стана и Абедин Мехмедов, който на финала категорично надигра с 5:0 гласа състезателя на “Тракия”-Пловдив, който е с украински произход.

Клубът изказва благодарност за оказаната финансова помощ на фирмите “Хитачи Енерджи” и “Идеал Стандарт-Видима”, и на Община Севлиево.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi