Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
I Love Bulgaria
Национална телефонна линия за деца 116 111

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

10.11.2020

БЕЗ ПЕТЪЧЕН ПАЗАР НА 13-ти и 20-ти НОЕМВРИ!БЕЗ ПЕТЪЧЕН ПАЗАР НА 13-ти и 20-ти НОЕМВРИ!
Кризисният щаб заседава заради скока на заболеваемостта в общината
Във връзка с тенденцията към увеличаване на заболелите от Covid-19 на територията на Община Севлиево, Общинският кризисен щаб проведе заседание, на което анализира данните за епидемична обстановка. Към момента 491 граждани от община Севлиево са карантинирани, като 241 от тях са активни случаи с положителен PCR тест. Битката с вируса от началото на пандемията загубиха 6 човека.
Бяха разгледани противоепидемичните мерки, въведени със заповед на директора на РЗИ Габрово от 5 ноември 2020 г. и ангажиментите на органите на местно самоуправление и местна администрация за осъществяване на контрол по спазване на противоепидемичните мерки на територията на общината.
Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка в общината и областта шабът взе решение в дните 13.11.2020 г. и 20.11.2020 г. да не се провеждат петъчните пазари за земеделска продукция и за промишлени стоки (т.н. „битак“) в района на панаирната площадка.
Кооперативният пазар продължава своята дейност при стриктно прилагане на въведените противоепидемични мерки.
Общинският кризисен щаб призовава гражданите да спазват дистанция, да използват лични предпазни средства, да прилагат всички препоръчани противоепидемични мерки, да бъдат отговорни към своето здраве и към здравето на околните.

 


« назад


Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi