Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

13.01.2020

НОРВЕЖКА ГРУПА ЩЕ ЗАБИЕ НА ЧЕТВЪРТИЯ НАЦИОНАЛЕН РОК ФЕСТ „ХОТАЛИЧ“ НОРВЕЖКА ГРУПА ЩЕ ЗАБИЕ НА ЧЕТВЪРТИЯ НАЦИОНАЛЕН РОК ФЕСТ „ХОТАЛИЧ“

 

 

Традиционният фестивал в Севлиево ще се проведе на 28 и 29 август 2020 г.

След рекордния брой посетители и огромния интерес към III национален рок фест „Хоталич“, отново качествената музика ще огласи стените на крепостта това лято на 28 и 29 август.

Хедлайнер на IV национален рок фест „Хоталич“ ще бъде норвежката банда Texmanians. Тази година феновете ще могат да чуят на живо парчетата от най-новия албум на бандата, който предстои да бъде издаден официално през февруари.

Много музикални изненади са подготвили тази година организаторите от Община Севлиево, но все още пазят в тайна пълния списък с групи, които ще се качат на сцената това лято. 

„Радвам се, че превърнахме фестивала в традиция и това лято той ще се проведе за четвърти път. Отново очакваме многобройна публика, като и тази година входът ще бъде свободен през двата фестивални дни", коментира кметът на Севлиево д-р Иван Иванов.

Миналогодишното издание на фестивала доведе в града рекорден брой посетители, а заявката за тазгодишното издание е още по-категорична. Припомняме, че през 2019 сцената покориха Bazooka Giganta, John Steel с David Reece, ERIDAN, ODD CREW, Drun4fun, „Балканджи“, Милена, „Конкурент“ и „Фондацията“. В началото на изпълнението си легендарните музиканти от „Фондацията“ обявиха пред феновете си, че това е първият им концерт по повод 75-та годишнина на Кирил Маричков.

 

 

ВХОД – СВОБОДЕН!

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево