Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

11.09.2019

Д-Р ИВАН ИВАНОВ: СЕВЛИЕВО ДОКАЗА, ЧЕ Е ДОБРО МЯСТО ЗА ПРАВЕНЕ НА БИЗНЕСД-Р ИВАН ИВАНОВ: СЕВЛИЕВО ДОКАЗА, ЧЕ Е ДОБРО МЯСТО ЗА ПРАВЕНЕ НА БИЗНЕС
Д-Р ИВАН ИВАНОВ: СЕВЛИЕВО ДОКАЗА, ЧЕ Е ДОБРО МЯСТО ЗА ПРАВЕНЕ НА БИЗНЕС
Д-Р ИВАН ИВАНОВ: СЕВЛИЕВО ДОКАЗА, ЧЕ Е ДОБРО МЯСТО ЗА ПРАВЕНЕ НА БИЗНЕС
Д-Р ИВАН ИВАНОВ: СЕВЛИЕВО ДОКАЗА, ЧЕ Е ДОБРО МЯСТО ЗА ПРАВЕНЕ НА БИЗНЕС
Д-Р ИВАН ИВАНОВ: СЕВЛИЕВО ДОКАЗА, ЧЕ Е ДОБРО МЯСТО ЗА ПРАВЕНЕ НА БИЗНЕС

Кметът присъства на представянето на модернизираната производствена мощност на швейцарската компания АББ
 
“Община Севлиево е добро място за правене на бизнес и това се доказва от инвестициите, които компаниите правят в региона през последните години”. Това заяви кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов по време на представянето на модернизираната производствена база за продукти високо напрежение на швейцарската компания АББ. Дружеството работи в Севлиево от 1996 г. и в последните десетилетия инвестира значителни средства в разширяване и разработване на завода си тук.

„След като станах кмет през 2011 г., винаги съм бил съпричастен с развитието на АББ в Севлиево. Вероятно голяма част от вас трудно ще оценят разликата, защото не са виждали старото предприятие. Но в процеса на реконструкция в последните години аз посетих няколко пъти предприятието, разгледах какво обновяване е направено и на какво ниво е дружеството в момента“, заяви кметът д-р Иван Иванов.  Той адмирира вложенията на АББ в Севлиево като обясни, че компанията не е сбъркала като е избрала града като място за инвестиция.

„В Общината има много инвеститори през последните години – към момента работят 1200 фирми. Големите компании в последните години инвестират много средства в разширяване и модернизация на производствата си и това показва, че се чувстват добре в Севлиево и че тук имаме добра бизнес среда. Като човек, който има поглед върху икономиката на Севлиево, мога смело да заявя, че това предприятие на АББ е най-доброто, с най-много иновации и с изключително интересен начин на организация на работата. Целият колектив работи като един организъм и дори най-нискостоящият работник може да дава градивни предложения за производствения процес“, заяви в приветствието си градоначалникът.

Д-р Иванов изрази благодарността си към ръководството на АББ за това, че през годините компанията е съпричастна към местната общност и в много случаи поема социална отговорност, която е в помощ на хората в Севлиево и региона. „Най-вече ви благодаря за подкрепата към детските заведения и училищата, с които работите. Особено важна е и помощта, която продължавате да давате за общинската болница в града ни“, добави д-р Иванов.

При представянето на модернизираната производствена база мениджмънтът на АББ изрази своята благодарност към Община Севлиево и д-р Иван Иванов за оказваната подкрепа през годините. „В лицето на местната власт ние винаги сме срещали отзивчивост за  начинанията си“, заяви и Марсел ван дер Хук, изпълнителен директор на АББ България.

“Базата ни в Севлиево ще подсили още повече нашата регионална и глобална производствена мрежа. Тя ще ни даде възможност и да гарантираме стабилни доставки на висококачествени компоненти, и на свой ред ще ни помогне да обслужваме клиентите си още по-ефективно”, заяви Джузепе Русо, Управител на АББ Севлиево. Той също благодари на Общината за подкрепата, която оказва при осъществяване на инвестициите на компaнията.


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево