Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

05.07.2024

СЕВЛИЕВСКИТЕ ДЕЦА ПРОВЕДОХА ТРЕНИРОВКА С МАТЕЙ КАЗИЙСКИ И РАДОСТИН СТОЙЧЕВСЕВЛИЕВСКИТЕ ДЕЦА ПРОВЕДОХА ТРЕНИРОВКА С МАТЕЙ КАЗИЙСКИ И РАДОСТИН СТОЙЧЕВ
СЕВЛИЕВСКИТЕ ДЕЦА ПРОВЕДОХА ТРЕНИРОВКА С МАТЕЙ КАЗИЙСКИ И РАДОСТИН СТОЙЧЕВ
СЕВЛИЕВСКИТЕ ДЕЦА ПРОВЕДОХА ТРЕНИРОВКА С МАТЕЙ КАЗИЙСКИ И РАДОСТИН СТОЙЧЕВ
Кметът д-р Иванов поздрави участниците в събитието
За четвърта поредна година волейболните легенди Матей Казийски и Радостин Стойчев идват в нашия град за открита тренировка със севлиевските деца в спортна дала "Дан Колов". Днес те отново споделиха опита си и своето виждане за отборния дух и мотивацията да успяваш. Три гейма изиграха отборите на Волейболна академия Стойчев - Казийски, ВК „Раковски – 1964“ и ВК „Троян“.
По традиция кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов поздрави участниците в събитието и организаторите. "Щастлив съм, че за четвърта поредна година Севлиево е домакин на този истински спортен празник. Темата е волейбол. Правим го за децата - нашето бъдеще и се радвам, че има много усмивки по лицата на малките състезатели", каза д-р Иванов в обръщението си. Той сподели, че Община Севлиево помага на всички спортове и апелира към децата да намерят своя спорт.
"Ние обичаме традициите - и когато правим бизнес, и когато поемаме социален ангажимент, се стремим да направим нещата значими. Малко държави могат да се похвалят с толкова успешен волейболист и треньор", каза Ярослав Дончев от името на организатора на събитието "Идеал Стандарт Видима".
Именитият треньор Радостин Стойчев благодари на кмета д-р Иванов и на Ярослав Дончев за поканата. "Вашите деца са различни - усмихнати и комуникативни, а това се дължи на всички събития, които се организират във вашия град".
"Щастлив съм, че всяка следваща година в спортна зала "Дан Колов" има все повече и повече деца, които искат да играят волейбол. Поздравления за страхотната идея", каза и Матей Казийски преди старта на откритата тренировка.

 


« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi