Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

27.06.2024

Завърши изграждането на спортната площадка със специализирана спортна настилка в двора на ОУ „Стефан Пешев“Завърши изграждането на спортната площадка със специализирана спортна настилка в двора на ОУ „Стефан Пешев“
Завърши изграждането на спортната площадка със специализирана спортна настилка в двора на ОУ „Стефан Пешев“
Завърши изграждането на спортната площадка със специализирана спортна настилка в двора на ОУ „Стефан Пешев“
От учебната 2024/2025 г. учебните часове по физическо възпитание и спорт, както и всички спортно-състезателни дейности в ОУ „Стефан Пешев“ ще се провеждат и на открито - на нова спортна площадка със специализирана спортна настилка.
На 21.06.2024 г. приключи изграждането на площадката в двора на училището. Изградена е със средства от „Програма за изграждане на нови и основен ремонт на съществуващи спортни площадки в държавните и общинските училища“, Модул 1 „Изграждане спортни площадки със специализирана спортна настилка“ на МОН.
Новото съоръжение ще бъде пълноценно използвано за разширяване и оптимизиране на двигателния режим на 574 ученици по време на провеждане на редовните часове по физическо възпитание и спорт, както и на дейности извън учебния план.
Спечелени проекти за Община Севлиево до момента към Министерството на образованието и науката са: “Изграждане на спортна площадка със специализирана спортна настилка в СУ “Васил Левски“ - Севлиево“; “Вътрешен ремонт на физкултурен салон в СУ " Васил Левски" - Севлиево“; “Основен ремонт на съществуващи физкултурни салони “ Професионална гимназия „Марин Попов“.
Обръщаме се към гражданите на община Севлиево с молба да пазят изградената спортна площадки, защото тя е направена за използване от нашите деца!

 


« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi