Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

23.04.2023

Кметът Д-р Иван Иванов откри Grand Prix Bulgaria на трасе номер едно в светаКметът Д-р Иван Иванов откри Grand Prix Bulgaria на трасе номер едно в света
Кметът Д-р Иван Иванов откри Grand Prix Bulgaria на трасе номер едно в света
108 състезатели от няколко държави стартираха днес на мотополигона в Горна росица в първия кръг от Републиканския шампионат по мотокрос Grand Prix Bulgaria - Sevlievo край Севлиево на 22 и 23 април.
Кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов приветства участниците и даде официален старт на надпреварата, като благодари на Българската федерация по мотоциклетизъм за високата оценка, която дадоха на трасето и организацията.
 
"Мото полигонът отново е перфекто подготвен за новия сезон и пожелавам на всички участници успешен старт, да покажат най-доброто на трасето - с хъс за победа и спортсменски дух", каза кметът, след като получи плакет за перфектната организация от президента на федерацията Ангел Траков.
Надпреварата днес е и 2-ри кръг от Европейския шампионат в класове МХ 65 и МХ 85, като освен нашите най-добри състезатели, заявки за участие са подали още: представители от Румъния, Турция, Гърция, Сърбия, Северна Македония, Унгария и други държави от Стария континент.
 
Вчера сес състояха квалификациите и първият манш в клас МХ, а в края на неделния ден ще станат ясни и победителите.
 
Състезанието се организира от Българската федерация по мотоциклетизъм Bulgarian Motorcycle Federation и Община Севлиево.

 


« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi