Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

14.03.2023

Отворен е приемът на документи за финансово подпомагане при Ин Витро процедури за 2023г.Отворен е приемът на документи за финансово подпомагане при Ин Витро процедури за 2023г.
От днес, 13 март 2023 г., Община Севлиево приема документи за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми. Фондът, отпуснат от общинския бюджет е в размер на 20 000 лв. Заявителите следва да отговарят на критериите, определени в „Правилник за финансово подпомагане на изследвания и процедури, свързани с асистирана репродукция за семейства и лица, живеещи на семейни начала на територията на общината“.
Желаещите да бъдат подпомогнати, могат да подават своите заявления и приложените към тях документи, съгласно Правилника в „Центъра за информация и услуги на гражданите“ в административната сграда на Община Севлиево.
Образците на необходимите документи за кандидатстване могат да бъдат получени на място в Община Севлиево - етаж 3, стая 312, както и да бъдат изтеглени от сайта на Община Севлиево www.sevlievo.bg, раздел „Здравеопазване“, подраздел „Асистирана репродукция“.

 


« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi