Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

14.02.2023

Ученически игри 2022/2023 г. - Общински етап



Ученически игри 2022/2023 г. - Общински етап
На 8, 9 и 10 февруари се изиграха срещите от общинския етап на „Ученически игри 2022/2023г.“ по бадминтон, тенис на маса и шахмат. На 8 февруари в спортна зала „Дан Колов“, в спор за участие в областния етап на игрите, сили премериха бадминтонистите. Решаващи и в двете възрастови групи бяха срещите между отборите на ОУ „Стефан Пешев“ и СУ „Васил Левски“.
 
Похвално е участието на отбори при юношите и девойките от ПГ „Марин Попов“. При момчета и момичета 5-7 клас победители са възпитаниците на ОУ „Стефан Пешев“. Юноши 8-10 клас напред продължава отборът на СУ „Васил Левски“, а при девойките победители са възпитаниците на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“.
 
На следващия ден във физкултурния салон на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“ се проведоха игрите по тенис на маса. Победители в отделните възрастови групи са момчета – СУ „Васил Левски“, втори е отборът на ОУ „Христо Ботев“ и трети - СУ „Васил Левски“. При момичетата, без противник за областния етап, продължава отборът на СУ „Васил Левски“. При юношите победители са тенисистите на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“, след тях се нареди отборът на СУ „Васил Левски“, а трети остана тимът на ПГ „Марин Попов“. При девойките напред продължава екипът на гимназията, следван от девойките на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“.
 
Отново в ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“ на следващия ден петък се изиграха срещите по шахмат, при 5-7б клас за следващия етап се класират шахматистите на ОУ „Стефан Пешев“ а при 8-10 клас първи е отборът на СУ „Васил Левски“, втори са шахматистите на ПГ „Марин Попов“ а трети ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“.
 
Тази седмица са срещите по волейбол. Във вторник започваме с 5-7 клас, в сряда играят юношите 8-10 клас, а в петък - девойки 8-10 клас и 11-12 клас (юноши и девойки).

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi