Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

04.01.2023

Историческият музей в Севлиево търси уредник



Историческият музей в Севлиево търси уредник
Обявената позиция е за щатна бройка на трудов договор при пълно работно време с изпитателен срок от 6 (шест) месеца. Задълженията на уредника са да издирва, проучва, регистрира и идентифицира културни ценности; да извършва научно-изследователска работа и да публикува резултатите от нея в научни и научно-популярни материали; съставя описи на музейни ценности по инвентарна книга и участва в инвентаризации; извършва първична обработка на материали и документи; oрганизира временни и постоянни музейни експозиции, изготвя експозиционни документи (концепции, тематико-експозиционни планове) за тях; oрганизира събития, участва в образователни и други програми на музея; изнася беседи в музейните експозиции; участва с доклади и научни съобщения в конференции, симпозиуми и конгреси; познава нормативната уредба, свързана с музейното дело в България и опазване на културното наследство.
 
Минималните и специфични изисквания за длъжността са: висше образование, степен „бакалавър”; направление „История“ и други, свързани с опазването на културно-историческото наследство. Необходимо е познаване на основните софтуерни продукти.
 
За предимство ще се считат: професионален опит по специалността; oбразователно-квалификационна степен „магистър“ и свободно владеене на английски или друг чужд език.
Кандидатът е необходимо да бъде отговорен, лоялен, инициативен, комуникативен и адаптивен, да притежава умение за работа в екип.
 
Необходимите документи за кандидатстване са: писмено заявление (свободен текст) за участие в конкурс, в което се описват всички приложени документи; професионална автобиография (CV); документ за самоличност (копие); диплом за завършено висше образование (копие и оригинал за сверка); копие на документ, удостоверяващ професионален опит-трудова книжка и/или осигурителна книжка (ако притежава такъв); копие от документ за допълнителна квалификация (ако притежава такъв); документ за владеене на чужд език (ако притежава такъв).
 
Кандидатите ще бъдат класирани на два етапа - по документи и събеседване. Кандидатите, представили всички необходими документи и отговарящи на условията за заемане на длъжността ще бъдат поканени за събеседване на посочените от тях данни за контакт.
Д
окументите сe подават лично в Исторически музей Севлиево от 9:00 – 12:00 и 13.30 – 17:00 ч. до 6 февруари 2023 г., включително.
За допълнителна информация: тел.: +359 675 3 27 24; + 359 884 888 712

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi