Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

01.12.2022

За първи път в Севлиево- десет дневен Коледен базар за най-светлите християнски празници



За първи път в Севлиево- десет дневен Коледен базар за най-светлите християнски празници
Община Севлиево и Ритейл парк – Севлиево ви канят на най-големия Коледен базар, който ще се проведе от 15 до 24 декември на територията на града. Севлиево ще има своята незабравима Коледа, наситена с много изненади, подаръци, награди, ваучери за пазаруване на различна стойност, спортни състезания, игри, томболи, безброй концерти и кулинарни приключения.
 
Всички жители и гости на града ще могат да се потопят в уютната атмосфера, благодарение на красиво декорираните коледни щандове, на които местни търговци производители ще предлагат своите хендмейд подаръци.
 
На сцената пред Ритейл парк ще посрещнем Дара, Боро Първи, Фики, Ансамбъл „Българе“, съставите от детски комплекс „Йовко Йовков“, Фолклорен ансамбъл „Развитие“, Оркестър „Севлиево“, Севлиевски рок групи и Дядо Коледа.
 
Специално на събитието ще гостува Ути Бъчваров, който в своята кухня на открито, ще приготви коледни кулинарни изкушения, които гостите ще могат да опитат.
Всеки посетител пазарувал от 15 до 24 декември, в магазините от Ритейл парк, чрез своята касова бележка, ще има възможност да участва в голямата Коледна томбола, където ще се раздават награди.
 
Подаръци ще има и за онези, които посетят събитието и си направят „Най-забавното селфи“, което ще качат на фейсбук страницата на Ритейл Парк.
 
За малките и големи творци ще има още една изненада – участие в коледна изложба-конкурс „КОЛЕДЕН ШОПИНГ- Моето коледно пазаруване“, като задължително условие е рисунките да съдържат логото на магазините от Ритейл парка.Творбите за конкурса ще се приемат от 1 до 12 декември в Градска художествена галерия «Асен и Илия Пейкови».Компетентно жури ще определи победителите във всяка категория, като творбите ще бъдат изложени в магазините на територията на Ритейл парка.
Греяно вино, коледни курабийки, лакомства за деца, коктейли, бургери, наденички на скара и здравословни вкусотии ще се раздават от сцената на най-смелите участници в различните надпревари и състезания.
 
Дядо Коледа ще зарадва децата в деня на Бъдни вечер.Той ще си направи снимка за спомен с малки и големи пред красивата коледна елха, а за онези които са подготвили стихче или песничка ще има и подаръци.
 
Идеята на Коледния базар е да направи най-уютните празници от годината още по значими и да предаде у хората коледния дух. Базарът и откритата сцена имат за цел да усмихват, провокират и да носят добро настроение и всичко това е гарнирано с намирането на най-хубавия подарък за любим човек. Тук на помощ идват всички онези магазини, които са част от РИТЕЙЛ ПАРК СЕВЛИЕВО.
 
Очаквайте подробности!

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi