Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
I Love Bulgaria
Национална телефонна линия за деца 116 111

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

27.10.2022

СК " Дан Колов" ще премери сили в международния турнир по свободна борба за деца и момчета " Неврокоп"СК " Дан Колов" ще премери сили в международния турнир по свободна борба  за деца и момчета " Неврокоп"
Общината поема разходите за състезанието
 
Спортен клуб по борба „Дан Колов“ в Севлиево е един от клубовете с дългогодишна история и множество постижения. Към момента в клуба тренират 70 деца, младежи и ветерани.
 
Състезатели от клуба ежегодно участват във всички държавни първенства и национални турнири, включени в календара на Българската федерация по борба.
 
През 2021 г. борците ни се включиха в 11 турнира и състезания в Република България, в две международни състезания и в Европейско първенство за кадети. До края на тази година предстоят още много участия и надеждата на всички е за още много успехи на тепиха.
 
От 18 до 20 ноември 2022 г. състезатели от клуба ще участват в Международния турнир по свободна борба за деца и момчета „Неврокоп“ в град Гоце Делчев. За участието им в международната изява е необходимо допълнително финансиране в размер на 800 лв., което Община Севлиево ще осигури, след като Общинският съвет подкрепи днес предложението на кмета д-р Иван Иванов.
 
Допълнителната субсидия ще бъде набавена от перо „Местна дейност“ в бюджета, от предвидените средства за „Други дейности по културата“.

 


« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi