Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

10.10.2022

Севлиево обяви код "оранжево" на 15 октомври



Севлиево обяви код "оранжево" на 15 октомври

Пътуващ фестивал „Улицата“ и тази година ще забавлява севлиевци и гостите на града по време на традиционния „Празник на тиквата“, с който Севлиево се прослави по света и у нас.

На 15 октомври (събота) в 12:00 часа програмата на фестивала ще открие режисьорът Тодор Янкулова и неговата детска театрална трупа от София. Спектакълът „Сънчовци“ ще ни разсъни, докосне, разчувства и вдъхнови. Той е насочен не само към детската аудитория, но и към всеки, запазил будно детето в себе си.

Любимата за разходки и споделяне на време с приятели пешеходна улица в Севлиево ще бъде отворена за всеки желаещ да се забавлява чак до 18:00 часа. На нея удобно ще се разположат прелюбопитни и занимателни ателиета - за изработка на оранжеви цветя, оранжеви дрехи и аксесоари за големи и малки дизайнери, тиквени фенери, разбира се - оранжеви.

Ще видите отблизо как се рисува с къна и върху коприна, ще можете да се порадвате на майсторството на илюзионисти и на таланта на актьори, музиканти, артисти, кукловоди.

Фермерски пазар „ОТ БГ“ ще предлага през целия ден любими български стоки, доставени директно от производител – био-храни, козметика, сувенири, здравословни напитки, пресни колбаси, сирена и зеленчуци, вина, билки, ядки и мед.

Какво още ви очаква на „Улицата“ ще разберете на 15 октомври. А сега е време да потърсите в гардероба си удобни дрехи в оранжева гама, защото кодът си е код и трябва да се спазва, а ако това ви затруднява – елате с усмивка и тананикайки си песничката „оранжево небето, оранжево морето“, а ние ще се погрижим за останалото!






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi