Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
I Love Bulgaria
Национална телефонна линия за деца 116 111

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

10.11.2022

Започва обособяването на зона за отдих, спорт, и развлечения в ж.к " М. Палаузов"Започва обособяването на зона за отдих, спорт, и развлечения в ж.к " М. Палаузов"
Кметът на Севлиево д-р Иванов инспектира обекта
 
Проектната разработка е в обхват около 600 м2., като 400 м2 е предвидена за детски съоръжения. Обектът включва обособяване на нови алеи и настилки, нови места за отдих с естествено засенчване от нова декоративна растителност, както и благоустрояване на пространствата.
Ще бъде осигурена достъпна среда, включително и за хората с увреждания, ще има ново парково обзавеждане, като ке се обособят отделни зони за игра, предназначени за възрастови групи от 0 до 12 г. и от 3 до 12 г.
 
В същото време продължава изпълнението на строително – монтажните работи по проект за изграждане на три нови улици в ж.к. „Митко Палаузов“. Те ще бъдат широки 9 метра, от които 6 м. асфалтова настилка и по 1.5 м. тротоари от унипаваж.
 
Ще бъде изградено и ново енергоефективно улично осветление. С разширението на уличната мрежа в жилищния квартал ще се осигури по-добра свързаност и условия за безопасност на движение.

 


« назад


Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi