Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
I Love Bulgaria
Национална телефонна линия за деца 116 111

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

19.10.2021

БЕЗ БИТАК ДО 31 ОКТОМВРИ, ПЕТЪЧНИЯТ ПАЗАР ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ ОСТАВА НА ПАНАИРНАТА ПЛОЩАДКАБЕЗ БИТАК ДО 31 ОКТОМВРИ, ПЕТЪЧНИЯТ ПАЗАР ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ ОСТАВА НА ПАНАИРНАТА ПЛОЩАДКА

Във връзка с последната заповед на директора на РЗИ - Габрово, въведените допълнителни временни противоепидемични мерки от Общинския кризисен щаб за територията на община Севлиево остават в сила до 31 октомври 2021 година.

В дните 22 и 29 октомври 2021 г. в района на панаирната площадка управителят на „Общински пазари“ следва да създаде необходимата организация за провеждането на петъчния пазар за земеделска продукция - при стриктно спазване на изискванията за разположение на щандовете, носене на защитна маска от граждани и търговци, както и спазване на необходимата дистанция между тях. Провеждането на петъчния пазар за промишлени стоки (т.н. „битак“) в тези дни се отменя.

Кооперативният пазар продължава ежедневната си дейност както досега, при стриктно прилагане на въведените противоепидемични мерки.

Общинският инспекторат, РУ - Севлиево и другите контролни органи ще осъществяват засилен контрол за стриктно прилагане на противоепидемичните мерки.

Общинският кризисен щаб призовава гражданите да спазват дистанция, да използват лични предпазни средства, да прилагат всички противоепидемични мерки, да бъдат отговорни към своето здраве и здравето на околните!


« назад


Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi