Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

04.10.2021

БЕЗ БИТАК ДО 15 ОКТОМВРИ, А ПЕТЪЧНИЯТ ПАЗАР СЕ МЕСТИ НА ПАНАИРНАТА ПЛОЩАДКА



БЕЗ БИТАК ДО 15 ОКТОМВРИ, А ПЕТЪЧНИЯТ ПАЗАР СЕ МЕСТИ НА ПАНАИРНАТА ПЛОЩАДКА

Отменя се провеждането на състезанието по мотокрос на полигона в село Горна Росица

Общинският щаб обсъди ангажиментите на органите на местно самоуправление и местна администрация, които произтичат от заповед №РД-01-229 / 01.10.2021 г. на директора на РЗИ-Габрово. Обсъдиха се допълнителните временни противоепидемични мерки, които следва да се въведат на територията на община Севлиево.

В изпълнение на заповедите е взето решение да се отмени провеждането на петъчния пазар за промишлени стоки (т.н. „битак“) в района на панаирната площадка в дните 8 и 15 октомври 2021 г. Възлага на управителя на „Общински пазари“ ЕООД в тези дни да създаде необходимата организация за провеждане на петъчен пазар на земеделска продукция в района на панаирната площадка при стриктно спазване на изискванията за разположение на щандовете, носене на защитна маска от граждани и търговци, както и спазване на необходимата дистанция между тях. Кооперативният пазар продължава ежедневната си дейност както досега при стриктно прилагане на въведените противоепидемични мерки.

Отменя се провеждането на планираното за 24.10.2021 г. състезание по мотокрос на полигона на село Горна Росица. За периода от 4 до 17 октомври 2021 г. се преустановяват и всички дейности и изяви на спортните клубове, свободния масов спорт на общинските спортни игрища, с изключение на професионалните изяви на мъжките отбори на ФК „Севлиево“ и СК по волейбол „Раковски 1964“, но без публика. Управителят на „Спортни имоти“ трябва да създаде необходимата организация по спазване и контрол на въведените мерки.

Общинският инспекторат, РУ - Севлиево и другите контролни органи ще осъществяват засилен контрол за стриктно прилагане на въведените противоепидемични мерки. Общинският кризисен щаб призовава гражданите да спазват дистанция, да използват лични предпазни средства, да прилагат всички противоепидемични мерки, да бъдат отговорни към своето здраве и здравето на останалите.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi