Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

15.09.2021

СКЪПИ УЧЕНИЦИ, УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ!



СКЪПИ УЧЕНИЦИ, УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ!
Първият учебен ден ще поведе децата на Севлиево към храма на знанието, ще отвори пред тях онази врата, зад която е тайната на цял един нов свят, ще удари звънеца на пробуждането за качествено ново общуване и усъвършенстване.
В наши дни училището, повече от всякога, е призвано да въплъти в идните поколения идеята за добро и щастие, да отключи до скоро пренебрегвани таланти у подрастващите и да им покаже не просто чиста наука, а формулата за постигане на дълбоко истинско познание за променящия се свят.
Безценна е вашата роля, учители, които сте призвани да се превърнете в най-здравия мост, по който да преминат поколенията. Пожелавам ви здраве, сили и нека любов да облагороди свещеното ви дело!
Скъпи родители, в последните две години на изпитание, вие се превърнахте в неразделна част от процеса на образование и възпитание на децата, осъзнавайки в пълна степен мисията си в новата епоха. Вярвам, че поемайки своята част от тази отговорност, ще бъдете все по-мъдри учители на своите деца в живота.
Скъпи ученици, предстои ви една вълнуваща година, изпълнена с искрена радост и споделеност в училище. Възползвайте се пълноценно от времето в клас - това е безценен дар за всеки млад човек. Бъдете здрави, дръзновени и нека светлината на знанието ви води по пътя към по-качествен и хармоничен живот.
Специално искам да поздравя първокласниците, за които първият учебен ден е особено специален. Днес пред вас се открива една нова Вселена, чиито тайни тепърва ще разкривате. Запомнете трепета, с който прекрачвате училищния праг и го съхранете завинаги в сърцето си - това е онази магия, която е способна да превърне всяка ваша мисъл в реалност.
Пожелавам на всички здраве, успех през новата учебна година, вдъхновение и чиста вяра в доброто, което градим всеки ден заедно!
НА ДОБЪР ЧАС!
Д-р Иван Иванов
Кмет на Община Севлиево

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi