Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

15.09.2021

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ РЕШАВА КОИ ГРАЖДАНИ ЩЕ ПОЛУЧАТ ПОЧЕТНИТЕ ОТЛИЧИЯ НА ОБЩИНА СЕВЛИЕВООБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ РЕШАВА КОИ ГРАЖДАНИ ЩЕ ПОЛУЧАТ  ПОЧЕТНИТЕ ОТЛИЧИЯ НА ОБЩИНА СЕВЛИЕВО
Първа точка в дневния ред на днешната сесия на Общинския съвет в Севлиево е одобряването на актуализираните бюджетни прогнози на Община Севлиево за периода 2022-2024 г.
На гласуване ще бъде подложено и предложението за утвърждаване на мрежата от общински училища, детски градини и Център за подкрепа за личностно развитие за новата учебна година. Ще бъде разгледана и новата транспортна схема на пътуващите деца и ученици.
В рамките на заседанието ще бъдат обсъдени и номинациите за официалните отличия на Община Севлиево, които се връчват всяка година в деня на града. Посмъртно е предложен за официално отличие „Почетен гражданин на град Севлиево” Костадин Маринов Костадинов. С номинации за отличие „Почетен знак - Севлиево“ са вестник „Росица”, който тази година навърши 135 години от създаването си; севлиевската болница МБАЛ „Д-р Стойчо Христов” ЕООД; „Медицински център-1-Севлиево” ЕООД, Йордан Стойков и Васко Василев.

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево