Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

04.06.2021

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ГЛЕДАМЕ АВТОКИНОЗА ПЪРВИ ПЪТ ГЛЕДАМЕ АВТОКИНО
Севлиево е домакин за първи път на лятно автокино в дните 23 и 24 юни на панаирната площадка.
Инициативата дава страхотна възможност личното време да бъде изкарано приятно, забавно и пълноценно. В продължение на 2 дни севлиевци ще могат да се насладят и да гледат едни от най-интересните български филми.
Затова препоръчваме на хората да идват по-рано и да заемат местата си пред екрана навреме. Входът за прожекциите е абсолютно безплатен, защото автокиното е подарък за севлиевци от Община Севлиево.
От вас се иска само да си дойдете с автомобила и да настроите радиото си на съоответната честота, която ще ебъде изписана на екрана, за да чувате звука.
Програмата на Автокино започва от 21.00 ч. на 23 и 24 юни, а филмите, които ще бъдат прожектирани, са „Диви и щастливи“ и „Привличане“.
Специално участие ще вземе известният актьор Александър Сано, които ще сподели интересни случки и спомени по времето на снимките.
Екранът, на който ще бъдат прожектирани филмите е с размери 5 м х 10 м, монтиран на височина 2 м от земята, а професионалната система за прожекции и звук са гаранция за неповторимо преживяване.
ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево