Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

01.04.2021

КОМЕДИЯТА "МЪЖЕ ПОД ЧЕХЪЛ" ГЛЕДАМЕ НА 21 АПРИЛ В ДОМА НА КУЛТУРАТА



КОМЕДИЯТА "МЪЖЕ ПОД ЧЕХЪЛ" ГЛЕДАМЕ НА 21 АПРИЛ В ДОМА НА КУЛТУРАТА

"МЪЖЕ ПОД ЧЕХЪЛ" ще ни разсмеят на 21 април от 19:00 часа. Комедията е от известния съвременен хърватски драматург Миро Гавран и е постановка на Драматично-куклен театър „Константин Величков“ – гр. Пазарджик. Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците и (защото тя е учителка) започнат да й се подиграват, че живее с двама мъже? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича? - значи сте на правилното място.

Всички тези въпроси трябва да си зададе великолепната комедийна актриса АЛБЕНА КОЛЕВА в звездното обкръжение на ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ и КИРИЛ ЕФРЕМОВ.

Местата са ограничени до 30 % от капацитета и присъствието в салона ще е при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. 

ЗАПОВЯДАЙТЕ! 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi