Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


"РАКОВСКИ - 1964" ЗА ПРЪВИ ПЪТ С ШАНСОВЕ ЗА А-ГРУПАТА



"РАКОВСКИ - 1964" ЗА ПРЪВИ ПЪТ С ШАНСОВЕ ЗА А-ГРУПАТА

Днес севлиевци се изправят на полуфинал срещу "Дея Волей" - Бургас

 

Победният сезон на севлиевските волейболисти е на път да завърши триумфално - за първи път отборът е на две крачки от професионалната А-група, след като спечели серия мачове и стигна до финалната фаза на първенството в Националната висша волейболна лига. 

 

На четвърт-финалния плейоф севлиевци отстраниха и "Миньор" - Перник с 2-1 победи в решителния мач, който се игра в града на винкелите. Севлиевци бяха изключително стабилни на терена през целия мач. Перфектно се представиха Атанас Цветанов, който игра в нападение и капитанът Христо Петков, който разпределяше безпогрешно играта. 

 

"Раковски - 1964" вече е на полуфинал, в топ 4 на Висша лига и в топ 20 на най-добрите отбори в България, което е  най-доброто класиране в историята на тима.

 

На полуфинала волейболистите ни ще срещнат "Дея Волей" - Бургас, с които играха два пъти през сезона и си размениха по една победа с 3-0.

 

Първият мач е в Бургас на 24 март (сряда) от 16:00 часа, а вторият е в Севлиево на 28 март (неделя) от 17:00 часа.  Ако се стигне до трети мач, то той ще е в Бургас на 30 март. 

 

Победителят в плейофа се класира директно за Суперлигата на България (А група) и играе финал за определяне на шампион, а отпадналият отбор ще играе плейаут с отбора на Тетевен за място в Суперлигата.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi