Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

24.02.2021

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ПРИЕМА ПЛАН ЗА ИНТЕГРИРАНО РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНАТА ДО 2027 Г.



 ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ПРИЕМА ПЛАН ЗА ИНТЕГРИРАНО РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНАТА ДО 2027 Г.

 

Общо 30 са точките в дневния ред на заседанието в петък 

 

На редовното заседание на Общинския съвет ще бъде подложено на гласуване разрешение за изработване на подробен устройствен план - парцеларен план за транспортната техническа инфраструктура на обект: „ВЕЛОСИПЕДНА АЛЕЯ В ЗОНАТА НА КРАЙГРАДСКИ ОТДИХ” с трасе през парк „Черничките”.

 

Сред точките в дневния ред са и Бюджетната прогноза на Община Севлиево за местните дейности за периода 2022-2024 г., общинският план за младежта за тази година и промени в структурата на Общинската администрация. Общинските съветници ще обсъдят и даването на съгласие за разходване на част от натрупаните средства по Закона за управление на отпадъците за 2020 г.​ за закупуване на камион с кран и миячна машина. ​

 

Предстои да бъде разгледано и Предложение във връзка с Наредбата за реда за учредяване и упражняване правата на общината в публични предприятия и търговски дружества с общинско участие в капитала, гражданските дружества по Закона за задълженията и договорите, и сдружения по Закона за юридическите лица с нестопанска цел. Сред точките е и предложение за допълнение и изменение на Наредбата за определянето и администрирането на местните такси, цени на услуги на територията на община Севлиево​.

Общинските съветници ще обсъждат и два отчета - за изпълнение на мерките по Програмата за намаляване нивата на замърсяване и достигане на установените норми за вредни вещества в атмосферния въздух на град Севлиево за 2020 година и за изпълнените от община Севлиево дейности, заложени в Регионалната програма за управление на отпадъците на Регион Севлиево за 2020 година. 

 

Ще бъде гласувано и провеждането на обществена поръчка за възлагане на обществен превоз на пътници по автобусна линия Севлиево - Априлци, която е част от Републиканската транспортна схема от квотата на Община Севлиево. 

 

Предстои да бъдат определени и пасищата, мерите и ливадите от Общинския поземлен фонд за общо и индивидуално ползване на територията на Община Севлиево за стопанската 2021-2022 г. 

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi