Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

29.01.2021

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ОБСЪЖДА ДНЕС БЮДЖЕТА ЗА 2021 Г.



ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ОБСЪЖДА ДНЕС БЮДЖЕТА ЗА 2021 Г.

22 точки са включени в дневния ред на първото за годината заседание

Приемане на Програма за управление и разпореждане с имотите - общинска собственост на Община Севлиево за 2021 г. и изменение на Наредбата за определянето размера на местните данъци са първите точки в дневния ред на първото за годината заседание на Общинския съвет. Ще бъде подложена на гласуване и актуализирана бюджетна прогноза за периода 2021-2023 г. и ще бъде определена основната месечна заплата на кметовете на кметства.

Сред точкщите в дневния ред е приемане на списъка на общинските жилища, съобразно тяхното предназначение през 2021 г. и на план за действие за общинските концесии за периода 2021 г. - 2027 г. Отчетът за изпълнение на решенията на Общински съвет от 01.08.2020 г. до 31.12.2020 г., включително и неизпълнените решения от предходен отчетен период също ще бъде разгледан.

Съветниците ще обсъждат и предложението за кандидатстване по програма „Изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детски ясли, детски градини и училища 2020 - 2022“, за създаване на нова социална услуга “Асистентска подкрепа” като държавно делегирана дейност и ще приемат няколко документа, сред които: отчет за дейността на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в община Севлиево за 2020 г., годишните календарни планове на културните и на спортно-туристическите изяви, а също и годишната програма за развитие на читалищната дейност в община Севлиево през настоящата година. Сред точките на сесията е и тазгодишното споразумение с район Нанхай, град Фошан, провинция Гуандун, Китайска Народна Република.






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi