Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

11.01.2021

ГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ ПРИ СТРОГО СПАЗВАНЕ НА ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ ПРИ СТРОГО СПАЗВАНЕ НА ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ

Компютърният център и санитарните помещения не работят до второ нареждане

Обслужването на граждани през 2021 г. се осъществява при стриктно спазване на противоепидемичните правила. Задължителна е дезинфекцията на ръцете на входа на залите за обслужване – "Заемна за възрастни", "Детски отдел", "Изкуство" и "Читалня".
Задължително е използването на маски (или друго средство, покриващо носа и устата) в залите на библиотеката, където ще бъдат обслужване едновременно до трима души. Задължително остава спазването на физическа дистанция от 1,5 метра, а 30 мин. е максималният престой в залите и в читалнята.
Можете да заемете не повече от 5 книги, а при връщане те подлежат на 72-часова карантина на основание препоръките на Световната здравна организация и съгласно Методическите указания и препоръки за обществените библиотеки на Министерство на културата.
Не се разрешава използването на текущи периодични издания, а Компютърният център и санитарните помещения няма да работят до второ нареждане. Хората с грипоподобни симптоми не се допускат в сградата на библиотеката. Работното време остава от 10:00 до 18:00 часа.

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево