Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

04.01.2021

ЩЕ РЕМОНТИРАТ ПОКРИВА НА МБАЛ "Д-Р СТОЙЧО ХРИСТОВ" ПО ПРОЕКТ "КРАСИВА БЪЛГАРИЯ"



ЩЕ РЕМОНТИРАТ ПОКРИВА НА МБАЛ "Д-Р СТОЙЧО ХРИСТОВ" ПО ПРОЕКТ "КРАСИВА БЪЛГАРИЯ"
 
Община Севлиево кандидатства по мярката за подобряване на социалната инфраструктура 

 

Решението беше взето на последната сесия на Общинския съвет в Севлиево и предвижда кандидатстване с проектно предлрожение за основен ремонт на покрив в МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“. 

Общата стойност на проектното предложение е 276 667 лв. с ДДС. Минималното съфинансиране от страна на кандидата ще е най - малко 50% от общата стойност на проекта, съгрласно изискванията на програмата. 

Общински съвет определи финансовото съучастие на Община Севлиево да е в размер на 157 147 лв. с ДДС или 56,80 % от общата стойност на проектното предложение, които ще бъдат разчетени по бюджета на Община Севлиево за 2021 г.

Съветниците възложиха на кмета д-р Иван Иванов да извърши всички необходими процедури по подготовка и подаване на проектното предложение по Мярка М02 „Подобряване на социалната инфраструктура”, Проект „Красива България” на Министерство на труда и социалната политика. 

“Този проект ще ни даде възможност да продължим подобренията в севлиевската болница в унисон с досегашната политика на Общината за приоритетно здравеопазване”, коментира д-р Иван Иванов. 

“Направеното в лечебното заведение досега е благодарение на общите усилия на болницата, общината и спонсорите, с разбирането на целия общински съвет и с огромната подкрепа на кмета д-р Иван Иванов”, беше категоричен управителят на МБАЛ “Д-р Стойчо Христов” д-р Пламен Цеков. По думите му “болницата е успяла да посрещне адекватно нуждите на пациентите по време на двете вълни на пандемията именно заради направеното до момента, а то е плод на съвместните усилия на много хора”. 

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi