Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

07.12.2020

"ХОТАЛИЧ" Е С НОМИНАЦИЯ ЗА ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ НА МИНИСТЕРСТВО НА ТУРИЗМА



"ХОТАЛИЧ" Е С НОМИНАЦИЯ ЗА ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ НА МИНИСТЕРСТВО НА ТУРИЗМА
Средновековният град и крепост "Хоталич" е с номинация в категория "Изборът на българите" в годишната класация на Министерството на туризма.
 
Целта на категорията, в която папада севлиевската крепост е да отличи най-посещаваните и най-обичани от българските туристи обекти.
 
Целта на конкурса е дори и в година на изпитания и предизвикателства, да се насърчи развитието на българския туризъм чрез популяризиране на туристическите обекти и дестинации, повишаване на конкурентоспособността и качеството на туристическата услуга.
 
Конкурсът стимулира също така и въвеждането на иновативни практики в туризма за постигане на по-висока ефективност в предлагането на туристическите услуги.
 
Идеята е всяка година надпреварата да даде възможност на участниците в туристическия отрасъл да участват активно и така да получават заслужена оценка за своите усилия в представянето и подобряването на българския туристически продукт.
 
Победителите ще бъдат обявени на 11 декември 2020 г. Всеки може да гласува за "Хоталич" като последва линка и го изпише в търсачката: https://tourismawards.bg/cat/izbor-bulgari/

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi