Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

15.09.2020

ВРЪЧВАТ НАГРАДИТЕ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КАМПАНИЯТА “ЛЯТО В МРЕЖА”ВРЪЧВАТ НАГРАДИТЕ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КАМПАНИЯТА “ЛЯТО В МРЕЖА”

Стотици участници от цялата страна твориха онлайн по време на изолацията заради Covid - 19

 

На 23 септември от 17:30 часа в градинката пред Исторически музей в Севлиево ще бъдат връчени наградите на победителите в конкурсите от онлайн кампанията на Община Севлиево “Лято в мрежа”. 

 

Стотиците творци от цялата страна, които изпратиха своите творби в различни жанрове, ще получат грамоти за участие, а за победителите, определени чрез гласуване в социалната мрежа Фейсбук, ще има парични и предметни награди, осигурени от Община Севлиево и спонсорите на кампанията: “Най-изгодно”, “Трифо” 1 и “Ядки Детелина”. 

 

Онлайн кампанията “Лято в мрежа” стартира по време на строгите противоепидемични мерки с поредица конкурси, които имаха за цел да разведрят ежедневието на малки и големи в тежките дни на изолацията. 

 

“Кампанията провокира творческия потенциал на участниците, които прекараха времето на изолацията със семействата си в приятни занимания и резултатът е повече от радостен“, коментира кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов във връзка с инициативата. “Тази кампания доказа, че ако впрегнем общата си енергия, време и талант, можем да внесем повече красота в ежедневието си”, каза той в заключение. 

 

Списъкът на победителите можете да видите тук: 

http://www.sevlievo.bg/bg/article/4397/%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D0%BC%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B0.html


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево