Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

18.08.2020

ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ПРИЕМА ДОКУМЕНТИ ЗА ФИНАНСОВА ПОМОЩ НА ДВОЙКИ С РЕПРОДУКТИВНИ ПРОБЛЕМИ



Срокът за прием на документите е до 18 септември

Община Севлиево обявява допълнителен прием на документи за финансово подпомагане на севлиевски двойки с репродуктивни проблеми. Решението за подпомагането на семействата е взето на заседание на постоянната комисия „Здравеопазване и социални дейности“ в Община Севлиево във връзка с първоначално обявения срок за прием на документи и удължаване на извънредното положение, поради COVID-19 в срока на приема.

Заявителите следва да отговарят на критериите, определени в Правилника за финансово подпомагане на изследвания и процедури, свързани с асистирана репродукция за семейства и лица, живеещи на семейни начала на територията на Община Севлиево.

Желаещите да бъдат подпомогнати могат да подават своите заявления и приложените към тях документи, съгласно Правилника в „Центъра за информация и услуги на гражданите“ в административната сграда на Община Севлиево в срок до 18 септември 2020 г. Образците на необходимите документи за кандидатстване могат да бъдат получени на място в Община Севлиево, етаж 3, стая 312 или да бъдат изтеглени от сайта на Община Севлиево, раздел „Здравеопазване“, подраздел „Асистирана репродукция“ - http://www.sevlievo.bg/bg/article/1101/%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8-1.html






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi