Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

14.08.2020

ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСИТЕ ОТ ОНЛАЙН КАМПАНИЯТА “ЛЯТО В МРЕЖА”



ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСИТЕ ОТ ОНЛАЙН КАМПАНИЯТА “ЛЯТО В МРЕЖА”
Стотици участници изпратиха своите творби до Община Севлиево, победителите бяха определени с гласуване във Фейсбук
По време на строгите противоепидемични мерки, Община Севлиево стартира онлайн кампания “Лято в мрежа” с поредица от конкурси, които имаха за цел да разведрят ежедневието на малки и големи в тежките дни на изолацията.
Стотици участници от цялата страна се включиха в инициативата и изпратиха своите творби, а победителите бяха определени чрез гласуване в социалната мрежа Фейсбук. Класирането е на база събраните лайкове към 00:00 часа в деня, когато изтича крайният срок за съответния конкурс.
Всички участници в конкурсите ще получат грамоти, а за победителите има парични и предметни награди. Ще бъдат връчени и специални награди от спонсорите: “Най-изгодно”, “Ядки детелина” и “Трифо”.
В КОНКУРСА ЗА ПАТРИОТИЧНА ПЕСЕН С 27 000 лайка на първо място при най-малките се класира Павел Петров. Второто място е за Георги и Цвeтина Калчеви, трета е Адриана Тетерекова-Георгиева.
При участниците на възраст от 9 до 18 години първото място е за Стефани Петкова, втори е Лъчезар Иванов, а трета е Жени Кринчева.
При най-големите (над 18 години) на първо място се класира Цветан Цонев, следван от Ирена Георгиева на второ място. Трета награда не се присъжда.
В КОНКУРСА ЗА РИСУНКА “СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ” в категория до 8 години на първо място се класира Едуарда Мичева, втора е Гюлтян Сабриева, а трета - Рая Димитрова. В котегория 9-18 години с най-много харесвания е Михаела Фенерва, втора е Павлина Шиндрова, а трета Михаела Драшкова. В категория над 18 години първа награда печели Митко Мутафчиев.
Специалната награда на спонсорите отива при участниците от ЦЕНТЪР ЗА НАСТАНЯВАНЕ.
Победител в ПОЕТИЧНИЯ КОНКУРС “ДОБРО УТРО, ХОРА!” във възрастовата категория 9 - 18 години най-много харесвания има Бейшан Яфес. На второ място е Десислава Петрова, а трета е Сибел Мехмед.
При големите първа е Христина Борисова, следвана от София Милева и ГеоргиСпасов. Специалната награда на спонсорите отива при Гергана Давидова.
КОНКУРСЪТ ЗА ЕСЕ “НОВА ЕВРОПА” във възрастовата категория до 18 години спечели Виктория Недялкова, а на второ място се класира Надежда Станулова-Делкова. При участниците над 18 години първи се класира Борислав Димитров, следван от Невсе Арнауд и Весела Халтъкова.
В КОНКУРСА ЗА РИСУНКА “МОЯТ ГЕРОЙ” при най-малките първа награда печели Зейля Яшинова, втори е Кенан Мехмед, а третото място (с равен брой лайкове) си поделят Адриана Георгиева и Йордан Страхинов. Във възрастовата категория над 8 години първата награда отива при Горан Гочев. Втора е Петя Димитрова, а трета награда не се присъжда.
В КОНКУРСА “СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО” победител при най-малките е София Личева, втора е Петя Вачкова, а трети е Алиджан Асенов. Във втората възрастова група с най-много харесвания на първо място се класира Павлина Шиндрова, следвана от Виктория Неделчева. Третото място с равни точки сиподелят Виктория Недялкова и Йоана Маринова.
ФОТО-КОНКУРС “МАМА, ТАТКО И АЗ” беше с най-много участници. На първо място при най-малките е класиран Симеон Василев, втори е Иван Димитров, а трети Симеон Василев. Във втората възрастова категория първи е Константин Пацеков, на второ място е Иван Пенчев, а трета е Касандра Недялкова.
КОНКУРСА ЗА РЕЦИТАЛ ПО СТИХОВЕ НА ХРИСТО БОТЕВ при най-малките печели Сияна Борисова, Божидара Кожухарова е втора, а трета е Йоана Иванова. При по-големите първи се класира Иван Добрев, втори е Християн Христов, а трети Стилиян Атанасов. Във възрастовата категория над 18 години първа награда печели Василка Сумева.
Специалните награди на спонсорите отиват при участниците от ОУ “Стефан Пешев”, НУ “Любен Каравелов” - град Нова Загора и Клуб “Аз искам да знам”.
Три-годишният Тервел Неделчев спечели публиката и с 1200 харесвания се класира първи при най-малките в КОНКУРС “СИЛАТА НА СЛОВОТО”. Второто място е за Митко Банков, а трети е Христо Минчев. Десислава Павлова е първа във възрастовата категория до 18 години, следвана от Нези Стефанова, а третото място е за Бейшан Яфес. Специалните награди на спонсорите са за участниците от ОУ “Стефан Пешев” и ДГ “Пролет”.
Организаторите от Община Севлиево ще се свържат лично с всеки един от наградените, за да уточнят начина, по който да им бъде връчена наградата. Церемонията по награждаването ще се проведе през септември.

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi