Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

24.06.2020

ФОТОКОНКУРС НА ТЕМА „СЕВЛИЕВО ПРЕЗ МОЯ ОБЕКТИВ“ФОТОКОНКУРС НА ТЕМА „СЕВЛИЕВО ПРЕЗ МОЯ ОБЕКТИВ“

За да дадат възможност за изява на децата и младежите от община Севлиево, които обичат фотографията да развиват на таланта си и да покажат своето виждане за града през фотообектива, Младежки център – Севлиево и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Севлиево организират фотоконкурс на тема „Севлиево през моя обектив“.

Право на участие имат деца и младежи от 11 до 18 г. от община Севлиево и ще бъдат разделени в две възрастови групи 11-14 г. и 15-18 г. Крайният срок за изпращане на снимките е 20.07.2020 г. на имейла на Младежки център – Севлиево - mladejkicentar_sevlievo@abv.bg. Награждаването на класираните фотографии ще бъде на 31.07.2020 г.

Всички, желаещи да участват в конкурса, трябва да изпратят авторски снимки, да има дата на заснемане, лого, да съдържат пейзажи от града, исторически места, забележителности, сгради, красиви места, уловени и пречупени през погледа на фотообектива. Всеки участник има право да представи до две фотографии. В имейла трябва да се посочат трите имена на участника, години и телефон за връзка, както и кратко описание на фотографията. Снимките да се изпращат в .jpeg формат и размер не по-малък от 2 MB.

До участие в конкурса ще се допускат снимки, отговарящи на условията за участие. Комисия ще оцени фотографиите и ще присъди I, II, и III място в двете възрастови групи. Всички участници ще получат грамота за участие.

 

 

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево