Административен регистър
Общ устройствен план
Индекс на качеството на въздуха
Национална телефонна линия за деца 116 111
Сигнали за неработещо улично осветление
Х ЮБИЛЕЕН НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЕМЕ БЪЛГАРСКО” гр. Севлиево, парк „Казармите” - 27 и 28 април 2024

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

29.05.2020

ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС „ЙОВКО ЙОВКОВ“ В СЕВЛИЕВО ОТБЕЛЯЗВАТ ПРАЗНИКА НА ХУДОЖЕСТВЕНАТА САМОДЕЙНОСТ ОНЛАЙН



ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС „ЙОВКО ЙОВКОВ“ В СЕВЛИЕВО ОТБЕЛЯЗВАТ ПРАЗНИКА НА ХУДОЖЕСТВЕНАТА САМОДЕЙНОСТ ОНЛАЙН

 

 

Тази година за първи път празникът на художествената самодейност ще бъде отбелязан изцяло онлайн. Община Севлиево подготви видео „Децата – творци на красота“, в което са събрани архивни кадри от празника през годините, където деца от Детски комплекс „Йовко Йовков“ показват своите таланти.

Детски комплекс "Йовко Йовков" в Севлиево осъществява общинската политика за осигуряване на обща подкрепа за личностно развитие на децата и учениците от 5 до 18 годишна възраст в община Севлиево, като организира и провежда дейности за развитие на интересите, способностите, компетентностите и изявата им в областта на науките, технологиите, изкуствата и екологията и опазването на околната среда. Специално внимание се обръща на работата с деца със специални образователни потребности и деца в неравностойно социално положение, а местната власт оказва постоянна подкрепа на детския център.     

По традиция всяка година в края на май на сцената на Народно читалище „Развитие – 1870“ се събират над 300 деца и ученици от цялата община, за да отбележат общинския фестивал на художествената самодейност „Децата – творци на красота“. „Тази година няма как фестивалът да бъде проведен в истинския му вид, но това не ни отчайва, защото сме сигурни, че всичко ще се оправи и ще можем да дадем шанс на всички деца и ученици да изявят своите таланти“, коментира директорът на детския комплекс г-жа Венета Петкова и допълва, че целта на фестивала, който се провежда вече 30 години е да стимулира творческата енергия на децата на Севлиево и общината.

Инициативата е част от поредицата събития „Лято в мрежа“, с които Община Севлиево цели да провокира хората да се забавляват като покажат своите таланти пред широката аудитория в интернет. За всички актуални конкурси в реално време жителите на общината могат да се информират от сайта и фейсбук страницата на Община Севлиево.

 

 

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!

 

ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

 

 






« назад


Достъп за глухи лица
Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на   жилищния сграден фонд
I Love Bulgaria
Pr_grajdani
Pr_NPO
Pr_firmi