Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

24.04.2020

ДИРЕКТОРЪТ НА АГЕНЦИЯТА ЗА СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ РУМЯНА ПЕТКОВА ПРЕДАДЕ 14 ТАБЛЕТА ОТ ИМЕТО НА ДАРИТЕЛДИРЕКТОРЪТ НА АГЕНЦИЯТА ЗА СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ РУМЯНА ПЕТКОВА ПРЕДАДЕ 14 ТАБЛЕТА ОТ ИМЕТО НА ДАРИТЕЛ

Устройствата са за учениците от центровете за настаняване в Севлиево

Изпълнителният директор на Агенцията за социално подпомагане Румяна Петкова предостави 14 таблета на децата, настанени в двете социални услуги за деца в Севлиево - Център за настаняване от семеен тип за деца и Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания.

Дарението е от варненецът Искър Искров, който е дарил голямо количество таблети за цялата страна чрез Агенцията за социално подпомагане. Още във вторник учениците получиха своите устройства, за да се включват безпроблемно в дистанционното обучение, наложено от извънредното положение. Децата получават таблетите въз основа на постигнатите добри резултати от учебната си дейност. Дарението бе получено при спазване на противоепидемичните мерки.

„Благодарим на г-жа Петкова, на Агенцията за социално подпомагане и на г-н Искров за това дарение, което е от изключителна важност за бъдещето развитие на децата в социалните институции в града“, коментира кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов.

Учениците в двете социални институции в Севлиево няма да изостават в своето обучение и ще имат персонален онлайн достъп до учебните платформи.

 


« назадИзработване на интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Севлиево